Tjänster

Inredningskonsultation LITEN - nätbaserad eller på plats
Behöver du hjälp med att hitta en ny soffa, gardiner, matta eller textilier, letar du efter en ny färg till väggarna eller är du kanske på jakt efter trendiga inredningsdetaljer eller snygg fotokonst?  Känner du att rummet inte känns harmoniskt, är det något som saknas? Får du inte till den rätta möbleringen? 
Jag kommer med förslag på förbättringar och ger råd om hur du kan lyfta fram det bästa i din bostad. I denna konsultation ingår en moodboard *, exempel på bilder med föreslagna möbler, detaljer, färgval, möblering etc. Vid en nätbaserad konsultation får du till att börja med ett frågeformulär att fylla i. Tillsammans med svaren mailar du även bilder och/eller video på det/de rum du önskar få hjälp med. 
Pris enligt offert*. Jag skräddarsyr priset efter dina önskemål och behov.

Inredningskonsultation MELLAN - nätbaserad eller på plats
Har du kört fast och är trött på möbleringen? Behöver du råd om belysning och val av armaturer? Vill du kanske måla om men är osäker på färgval, fondvägg eller tapet? Funderar du på att byta golv och är osäker på materialval?
Du får ett komplett förslag på förbättringar och råd. Här ingår en moodboard* som visar stilen och känslan i rummet, en produktpresentation samt konkret inköpslista. Vid behov tar jag fram en 3-d skiss med rumsmöblering. Vid en nätbaserad konsultation får du till att börja med ett frågeformulär att fylla i. Tillsammans med svaren mailar du även bilder och/eller video på det/de rum du önskar få hjälp med.
Pris enligt offert *. Jag skräddarsyr priset efter dina önskemål och behov.

* Ordet moodboard kommer ursprungligen från engelskans mood (stämning) och board (bräde). En moodboard är ett collage av material och bilder som beskriver en stämning eller känsla.

Homestyling inför försäljning
Tillsammans går vi igenom din bostad rum för rum. Du får en checklista med konkreta förslag på åtgärder som lyfter fram det bästa i din bostad inför en försäljning.  I priset ingår även en inköpslista på detaljer som kan förbättra rummet.
Pris enligt offert *

* Beroende på storlek på projektet får du efter genomgång en offert med ett pris som är skräddarsytt just för dig.

Jag jobbar ofta med Feng Shui som verktyg då jag inreder. Ett sätt att skapa harmoni och balans i inredningen. Balansen mellan färg, form och material skapar ditt drömrum. Det vackraste rummet är det som speglar din personlighet och känsla!